Direktlänk till inlägg 9 januari 2009

Eddie

Av Ulrika - 9 januari 2009 20:01

Häromdagen, närmare bestämt i söndags, passade Matte och jag min kompis Eddie. Han är en labradorhane som bor granne med oss. Hans husse och matte skulle på barndop, de blev nämligen stolta mormor och morfar nu i höstas till en liten påg. När vi kom hem från Ribban gick Matte in och hämtade Eddie och så gick vi tre en runda till tillsammans. Det var kallt i söndags och frost på gångbanorna och lite halt. Vi hundar gick fint och stannade och nosade, kissade en skvätt och så nosade vi vidare. Varje gång jag kissat så skulle Eddie också kissa trots att han just kissat. Han är lustig han. När vi sen kom bort till vår gröning och vi gick i lugn och ro så helt plötsligt gjorde Eddie en 90 graders vinkel. Matte såg ut som en seriefigur som helt styrdes om. *Fniss* Ni skulle dessutom ha sett hennes min när hon såg vad Eddie var på väg. Mitt på gräsmattan låg nämligen en pinne. Det var inte vilken pinne som helst, snarare en mindre trädstam ca 2 meter lång. Den hade Eddie för sig att han skulle ta med sig på vår promenad. Men Matte, som kan vara ganska övertygande, lyckades övertala honom att lämna pinnen där till en annan gång.  När vi gått vår promenad så fick Eddie komma in till oss, så slapp han vara ensam hemma utan sällskap hela långa dagen. Jag var ganska trött efter alla promenader så jag gick och la mig medan Eddie gick runt och kollade. Han letade nog efter Smulan, katten, men hon var inte inne. När han kollat överallt så la han sig också och vilade. Eddie var kvar hos oss fram på kvällen så det blev fler promenader men nästa gång vi kom förbi gröningen så var Matte beredd men då ville Eddie inte ha pinnen längre. Det är ju bara kul första gången.

 

Voff Voff

Ofelia

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se