Direktlänk till inlägg 10 januari 2009

Husse har kommit hem

Av Ulrika - 10 januari 2009 23:51

Han har varit i alperna i en vecka och åkt skidor. Så jag hinner inte skriva så mycket i kväll jag måste kolla vad han har i sin packning. Ner med hela huvudet i väskorna, det är så jag gör när jag kollar. Smulan tycker också om att kolla men hon kryper ner helt och hållet i väskan.  Det är ganska så smart för då blir hon inte så lätt avslöjad. Det enda jag hittat hittills i väskorna är massa choklad, Milka, i olika former. Inget åt mig, typiskt. Jag som saknat honom så.


Ofelia

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

12 januari 2009 23:12

Menar du att husse kom hem utan något till dej? Typiskt säger vi, man läääängtar sej nästan sjuk, sedan inget gottis.!!!!!!!!!!!
pussar

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Ofelia

12 januari 2009 23:20

Visst är det Typiskt! Hur kan man glömma bort mig?!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se