Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Nattrunda

Av Ulrika - 12 januari 2009 23:18

Nu är det snart läggdax. Och jag har varit ute på sista kissrundan i trädgården. Eftersom det är så sent ville husse inte släppa ut mig på egen tass för han är rädd att jag ska börja skälla och väcka grannarna. Husse tog på sig en tjock tröja och en stor mössa och följde med mig ut. Snällt? Ja men så satte han på mig kopplet också, snällt? Nej! Så i stället för att kissa så har vi vandrat runt i vår trädgård i en kvart utan att jag har kissat.  Vi har gått och jag har tittat på husse, vi har stannat och jag har tittat på husse. Sen kom jag på vad det var som inte stämde. Han klär inte i mössan. Då kissade jag och sen gick vi in.

 

Sov gott

Ofelia

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

13 januari 2009 23:06

Tar man på sej fel mössa får man skylla sej själv, haha
pussar

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Tessan och pälsbollarna

15 januari 2009 21:43

Hi hi klart det var mössan som var fel!!

Nu har vi läst ikapp allt och blir lite avundsjuka på dom där fasanerna...har vi inte sett några här! Men däremot såg vi rådjur idag och sprang en liten bit efter dom...men det var inge skojj så vi vände tillbaka igen.

Taskigt att husse inte hade några goa ben eller nåt annat med till dig när han kom hem! Milka ja det är typiskt...sånt kan ju inte vi äta SUCK!

Puss på dig snyggfia!

 
Ingen bild

Ofelia

16 januari 2009 14:07

Strövelstorparna; Visst får man skylla sig själv om man tar fel mössa och distraherar sin hund.

Tessan o pälsbollarna: Fasaner är toppen, har ni inga där ni bor så borde ni prova när ni kommer till Skåne nästa gång. Matte får allt ta med er då! Rådjur har jag ingen erfarenhet av.

Puss puss

 
Ingen bild

Primo och Acke

17 januari 2009 22:45

JAAA vi vill jaga fasaner med dig!! Matte säger att dom visst finns här, men bara det att vi har aldrig sett dom...tror hon ljuger;) Harar finns det däremot gott om runt om i kvarteret...deras bajs är smaskens!
Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se