Direktlänk till inlägg 22 januari 2009

Hello

Av Ulrika - 22 januari 2009 23:31

Jag har inte slutat att blogga, bara haft uppehåll.

Vi hade jättetrevligt besök här i lördags, Salma med familj. De bjöds på lax med honung och nyriven pepparrot, oj så människornas ögon rann. Pepparrot verkar rysligt starkt. Sen visade jag Salma vår trädgård och försökte få henne att leka med mig men hon ville verkligen inte det. Synd!  Som tur var fick jag en jättefin tupp av Salma som jag lekte med, eller rättare sagt tuggade på. Efter ett tag hade tuppen bara ett öga istället för två. Efter en stund till så hade jag kollat innehållet i tuppens ena fot. Även om Salma nu inte ville leka med mig denna gången så var det himla mysigt att ha henne och hennes familj här. Bilderna är från min ”hovfotograf” Mia.


Snälla Salma vi kan väl leka lite?

Jag och min fina present, Tuppen!

 

Lillmatte I äter för tillfället många leverpastejsmackor. Visst borde hon bjuda på mig?! Jag tycker att det luktar sååå gott, jag till och med gör konster för henne i hopp om att få smaka. Det händer ibland att jag då får smaka en bit. Inte för den konsten jag gjorde utan för nästa som hon bestämmer. Visst har jag dresserat henne bra.

 

Tjingeling

Ofelia

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

23 januari 2009 23:21

Ni är ju bara sååå söta tillsammans. Skit att Salma inte vill leka med dej, men du får vara tacksam för presenten i alla fall. Snart är nog Salma sitt vanliga jag ingen.
pussar

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Ofelia

25 januari 2009 17:13

Ströveltorpslagottona: Jag hoppas verkligen att Salma snart vill busa igen, men då är det väl min tur att blir lite off för ett tag.

 
Primo

Primo

25 januari 2009 23:00

Jag vill gäääärna leka med dig gullunge!!
Täk att båda mina syggingar är på samma bild...mmmmmm

Pussis!

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se