Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Inget speciellt

Av Ulrika - 27 januari 2009 20:13

Har just varit ute och rastat Husse. Idag har dagen inte bjudit på några speciella överraskningar, utom en förståss. Jag skulle få pedikyr av Matte men det har inte hunnits med. Men i morgon får jag nog ligga på rygg och ha alla tassarna i vädret medan Matte klipper klorna. Mellan varje tass som klippts brukar jag få lite kli på magen. Det är skönt! Hoppas bara att hon inte upptäcker mina tovor som jag samlat under magen. När alla tassar är avklarade brukar jag få något gott att äta. Jag hoppas på en skalad morot.
Voff

Ofelia

 
ANNONS
 
salma

salma

27 januari 2009 21:36

Morot är gott. Jag brukar få en när jag sprungit med husse. Men aldrig när jag klipper klorna det verkar lite lyxigt.

http://salma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ofelia

27 januari 2009 22:58

Salma: Ja men lite lyx och flärd ska man ha när man har hemmaspa. Det tycker jag är absolut rätt =o)

 
Totti

Totti

28 januari 2009 00:54

Hu, klippa klorna som är det ruskigaste som finns. Typiskt tjejer att ta så lätt på den saken. Ingen morot i världen kan kompensera det lidandet. Fast kanske en hamburgare. Jag ska ta upp det till förhandling med min matte.

http://www.123minsida.se/tottilagotti

 
Ingen bild

Tosca

28 januari 2009 22:55

Jag har sån tur att marsvinen här får morot varje kväll - jag leker också marsvin då och äter morot jag med, mums!

 
Ingen bild

Ofelia

28 januari 2009 23:01

Totti: Väl värt att förhandla om, idag fick jag ett grisöra istället för morot.

Tosca: Hummm, borde nog skaffa marsvin här i huset. Morot varje dag... vilken fest.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se