Direktlänk till inlägg 28 januari 2009

Klor... Tovor... Grisöra!

Av Ulrika - 28 januari 2009 22:55

Då var tassarna fina och mycket magkli blev det, vilket var skönt men som jag befarade så upptäckte Matte tovorna under magen. Jag fick stå på bordet medan Matte kammade bort tovorna. Det var inte skönt L

 

Matte var och köpte mer foder till mig idag och då brukar hon få ett tuggben till mig i affären men idag valde hon ett grisöra. Oj vad gott det var, så nu har jag förlåtit henne för att hon kammade i mina tovor.

 

♥ Ofelia

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

29 januari 2009 20:48

Oj, har du varit i tortyrkammaren i dag. Vi såg när mamsen klippte klorna på lilla Prima i dag. hon låg och SOV i mamsens famn under tiden. hon kan inte vara riktigt klok, tycker vi
pussar

http://lagottoflickorna

 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

30 januari 2009 13:28

Ja du Ofelia så ompysslad du blivit! Mina behöver oxå men tusans jäkla hand funkar ju inte ännu!!
Massor av pussar både från mig och från krullisarna här hemma1

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ofelia

30 januari 2009 21:25

Jo klorna är klippta och tovor utredda, snart kommer väl saxen fram.

Tessan, snart ska väl din hand bli bättre. Det måste den!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se