Direktlänk till inlägg 5 februari 2009

Totti + Ofelia = Sant

Av Ulrika - 5 februari 2009 20:55

Nu har jag börjat på en ny resa här i livet. Jag har varit i Stockholm och träffat Totti. Jag blev genast störtförälskad! Gud vad snygg och läcker han är, förstår inte att jag knappt brydde mig om honom i december. Då var fåglarna mycket roligare men nu i helgen tror jag inte ens en fasan hade kunnat få mig att vika från Tottis sida.

Vad fin du är, du luktar så gott. 

Jag fick leka med Tottis alla leksaker denna gången också och jag passade på att kolla innehållet på mjukdjuren. Det verkar vara mer eller mindre samma innehåll på alla mjukdjur, vitt ludd.

Jag fick en fin present av Totti, en hel godispåse med godsaker i. Mums! 

 

När vi kom till Stockholm så bodde vi på hotell. Det är mysigt för då får man ligga i sängen och gosa. Eller så kan man snurra ihop sig och sova i fåtöljen.

Vi hann också med att hälsa på Ia med familj. Ja det var väl så att vi bjöd in oss och eftersom La Famiglia är så härligt gästfria så var vi välkomna. Matte och Husse fick en fantastiskt god middag och efter det även den utlovade ”Temlan”. Tack så hjärtligt!

 

Eftersom veterinären skickade iväg oss lite tidig till Stockholm så fick husse och matte åka hem utan mig och jag fick bo kvar hos Tottis Matte och Husse. Totti fick bo hos sin kompis Fia under tiden. Tack Fia, för att du tog hand om Totti åt mig ;o) Jag hade det jättebra och saknade inte min Matte och Husse alls när jag var i Stockholm. Jag höll koll på fåglarna som fanns i buskarna utanför terrassdörren, om jag inte låg och blev kliad på magen då förståss.  Tack Totti för att jag fick låna ditt hem för ett tag! Så kom Matte upp igen med tåget och var med när jag och Totti hade vår sista date. Sen åkte vi till Ulriksdal och fikade. Jag och Totti fick ligga kvar i bilen, men när de fikat klart så fick vi en härlig promenad i slottsparken innan vi fick skjuts till T-banan.

Totti i slottsparken vid Ulriksdal.


Vi tog tåget hem och trots att tåget i princip var fullbokat så lyckades jag få ett eget säte där jag låg och hade det bra hela resan.

Vi kom hem sent i gårkväll och i dag sov jag till 10 och varit trött hela dagen utom under de promenader som Matte dragit mig ut på. Så trött blir man av en kärlekssemester.

 

Puss

Ofelia

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

5 februari 2009 21:36

Tänk att du har gift dej, JÄTTEGRATTIS. Nu väntar vi med spänning på resultatet, gulle dej. Hälsa maken
pussar

http://lagottoflickorna

 
salma

salma

5 februari 2009 22:14

Ååååå vad jag är avundsjuk på dig. Vilken stillig älskare du har. Och så har du fått komma till huvudstaden också, och åka tåg.
Nu håller vi tummarna att om 8 veckor tittar massor av små miniofelior och minitottisar ut. Jag kan kanske få sitta barnvakt.

Kram vi ses snart.

http://salma.bloggagratis.se

 
Basta & Fixas matte

Basta & Fixas matte

5 februari 2009 22:25

Ååååhh va´ spännande ..........

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ofelia

6 februari 2009 21:10

Strövelstorpslagottona: Tack för bröllopsgratulationera =)

Salma: Kommer det en massa miniofelior o tottisar så kan jag behöva hjälp av en "barnflicka". Tack för erbjudandet.

Basta & Fixa: Visst är det spännande!!!

 
Totti

Totti

6 februari 2009 22:02

Snyggt namn har han i alla fall. Synd att du inte tog fel på adress när du ändå var här i Stockholm och hälsade på. Du kunde fått låna mina grejer också. Fast inte den röda bollen. Och inte nasse...
Nåja, vi håller tummar och tassar för att det tittar ut en hel hög med smågottisar, och hoppas på många fina bilder.

http://www.tottskrutten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ofelia

6 februari 2009 22:35

Totti: Det är din namne jag träffat, han är precis som du - en snygging . Nästa gång jag kommer till Stockholm får det bli en jätte lagottoträff. Det är så många man skull vilja träffa men tiden är så knapp.

 
Stella

Stella

6 februari 2009 23:12

Vad fina ni är, du och Totti! Själv fick jag inte gå i närheten av några grabbar när det kunde ha blivit valpar, så tråkig är min matte!
Nu håller vi tassarna på att det blir många fina valpar för dig o Totti
//Stella

http://www.blondinstella.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tosca

7 februari 2009 20:33

Jag kan verkligen inte förstå era tankar om att andra hundar är snygga nog för en kärlekssemester.
Har inte haft de tankarna om en annan hund sen innan jag var ett år.
Men matte däremot, hon är så nyfiken på vad resultatet blir!

 
Ulrika Jönsson

Ulrika Jönsson

8 februari 2009 13:15

Grattis och lycka till! Ni får säkert mycket vackra valpar!

http://lagottotito.blogg.se

 
Ingen bild

Ofelia

8 februari 2009 21:29

Stella: Min matte brukar också vara tråkig när jag löper. Hon brukar ropa på håll till andra hundägare att hon har en löptik. Man har inte en chans att få flörta lite.

Tosca: Oftast tycker jag att fåglar är mycket roligare än andra hundar.

Ulrika J: Tack! Vi hoppas på några miniTottisar och några miniOfelior.

 
Ingen bild

Totti

9 februari 2009 08:50

Puss på dig Ofelia!
Varför åkte du hem så snabbt? Du kunde väl ha stannat! Jag tror inte mattar och hussar förstår sig på hundkänslor. Jag är faktiskt lite sur på Ulrika. Min korg är alltid öppen för dig ifall du ångrar dig!// ledsen Totti

 
Ingen bild

Ofelia

9 februari 2009 18:35

Totti: Jag skulle gärna stannat kvar hos dig, jag hade det så bra och din Matte och Husse gillade jag skarpt. Jag kanske smyger iväg och tar tåget till dig, jag vet ju hur det funkar nu.

Puss

 
Tristan

Tristan

9 februari 2009 18:37

Då får du banne mig smyga förbi och hälsa på mig på vägen

http://takycard.blogg.se

 
Ia

Ia

9 februari 2009 18:44

....och mig också.

http://hundblues.blogspot.com

 
La famiglia

La famiglia

9 februari 2009 18:44

Och då kan du lika gärna komma förbi oss också.

http://hundblues.blogspot.com

 
Primo och Acke

Primo och Acke

9 februari 2009 19:36

WOW!! Men du kunde ha fått samma "välkomnande" här;) Men oj så spännande detta ska bli! Världens snyggaste Ofelia ska ha små "ofelior"....oj vad vi ska dreggla på mattes dataskärm....

Grattis till ditt första....ja det får vi inte skriva för matte;)
Pussar i massor!
Matte hälsar och säger Oj oj oj så underbart!! Väntar med spänning och hoppas att allt kommer att gå bra!
Puss på dig Ofelia!

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ofelia

9 februari 2009 21:14

Tristan, Ia och La famiglia: Lyckas jag bara smita iväg så kan vi ha den där stora härliga lgottoträffen där i Stockholmstrakten.

Primo o Acke: Jag tror säkert att jag blivit väl "omhändertagen" av er också ;o)

Det är en spännande vår vi går till mötes.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se