Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

Promenad vid Torups Slott

Av Ulrika - 18 februari 2009 22:15

Skogspromenad med lillmatte I och Husse :o)

I Bokskogen ute vid Torups slott.

 

Man ser bättre om man står på en stubbe.

Lillmatte I och jag med rimfrost i skägget.

Promenaden avslutades med fika i solen. Jag och Husse passade på att mysa. Det gav utdelning, jag fick en skalk av mackorna efteråt. Husse påstod att det endast berodde på att jag redan försökt tugga på mackan genom plastpåsen. När han upptäckte det blev han ganska arg men som ni ser gick det över.


Ofelia busknopp

 
ANNONS
 
Stella

Stella

19 februari 2009 13:00

Du verkar ha bra pli på din husse, först sängen och sen en smakbit, var ska detta sluta?
Nospuss Stella

http://www.blondinstella.bloggagratis.se

 
salma

salma

19 februari 2009 13:02

Så mysigt du har haft det. Du börjar få riktigt bra pli på din husse nu.

kramis

http://salma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ofelia

20 februari 2009 15:53

Stella o Salma: Jag tror jag lindat Husse runt svanstippen ;o)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se