Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

Valputställning i Hässleholm

Av Ulrika - 22 februari 2009 20:27

Matte for iväg utan mig idag. Redan igår tog hon fram klippbordet och sax, fixade med godis och packade. Jag började ana att något skulle hända. När väckarklockan ringde gick jag givetvis upp för att vara redo. Matte packade ut alla grejor i bilen sen stängde hon dörren mitt framför nosen på mig. Vad paff jag blev, jag försökte påkalla hennes uppmärksamhet genom att skälla. Herregud hon hade ju glömt mig! Lillmatte I kom yrvaken upp och förklarade att Matte skulle iväg på valputställning och att jag blivit för stor för det. Jag fick nöja mig med den förklaringen och vetskapen om att jag ialla fall hade Lillmatte I  hemma hos mig.


Så här gick det på valputställningen.

Gun visar min halvsyster Gina. Se sån fart de har, man blir alldeles yr :)

Sassa visas av sin unga handler. Så duktiga de var!


BIR: Kråkslottets Amarone och BIM: Kråkslottets Gina

Matte fick den stora äran att visa Algot (Amarone). Tack för att hon fick låna dig Algot, nu när jag inte fick följa med.


Kram på er alla mina fina halvsyskon

Ofelia

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

23 februari 2009 22:21

Grattis till dina fina halvsyskon. Synd att du inte fick följa med och hejjapå.
pussar

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Ofelia

24 februari 2009 20:50

Strövelstorpslagottona: Visst var det synd att jag inte fick följa med och heja på. Jag luktade på Mattes fingrar att det bjudits på korv där.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se