Direktlänk till inlägg 18 april 2009

Rapport från valplådan

Av Ulrika - 18 april 2009 09:05


Så fort jag lägger mig i valplådan är det som hela havet stormar. Valparna kommer i raketfart. Det gäller att hitta bästa matplatsen. Det pips och gnyrs tills alla fått sin plats, sen är det lugnt igen och jag sträcker ut mig för att ge plats åt valparna.


Detta är bilder sedan igår då valparna var 11 dygn.

1:an Mamma vart tog du vägen?


2:an har lagt sig tillrätta så som en stor hund.


3:an Jag gör mig extra bra i profil.


4:an Liten o söt


5:an Jag slumrar lite här


6:an Lilla söta  stiliga mini


7:an Sladdisen som är ett matvrak. *Gäsp* man blir trött när man är mätt.


Morsning korsning

Ofelia

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tilde & Birgitta

18 april 2009 18:10

Ni är helt underbart ljuvliga! Tänk att snart ska en av er flytta in till oss. Vi längtar.
Kram från Tilde & Birgitta

 
Tito

Tito

18 april 2009 19:44

ÅÅÅÅÅ VILKA VACKRA BARN DU HAR! Roligt att få följa dem på nätet så här från ovan (Luleå)

http://lagottotito.blogg.se

 
Tessan med "pälsbollarna"

Tessan med "pälsbollarna"

19 april 2009 00:51

Åhhh så sugen man blir på en liten lagottopuppis;) Men men det får allt dröja några år tills dess! Dom är supergoa och det ska bli så spännande och se dom växa upp!

Pussa på dom lilla mamma:)

http://lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
Totti

Totti

19 april 2009 15:27

Hej sötnos. I dag låg jag plats bredvid din make på Lagottocuptävlingen. Funderade på om jag skulle bita honom i örat, men tänkte att du kanske skulle bli ledsen då. I stället blev det han som vann över mig på poäng. Hälsa smågottisarna att de har en jätteduktig pappa, och något att brås på när det gäller tävlingslydnad.(Ifall han inte vill skriva och skryta själv så kan jag ju framföra det)

http://www.tottskrutten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ofelia

19 april 2009 19:48

Visst är mina små ljuvliga :D

Totti: Du är ju för go, och en riktig gentleman som inte bet min make i örat. Tänk att valparna har en så duktig Pappa. Och tänk att det finns två duktiga lydnads- Tottisar!!!, både du och Pappa Totti :o)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se