Direktlänk till inlägg 8 juni 2009

Alla har åkt.

Av Ulrika - 8 juni 2009 20:52

Så har alla åkt iväg, kors och tvärs i Sverige. Lycka Till med era små! Jag vet att allt kommer gå bra! Nu råder lugnet här hemma! Eller?! Javisst det finns ju en kvar. Lilla Alpina. Hon och jag kan tillsammans föra ett fasansfullt oväsen. Alpina har redan visat att hon är lagotto med de klassiska ”lagottorycken”. Fullrulle över golvet, upp och ner där hon kan in och under där hon både kan och inte kan och efter far jag och skäller för att få stopp på henne. Matte står mitt i vardagsrummet och sliter sitt hår. Herregud ska det bli så här framöver?!

 

Måste också få ta tillfället i akt och skryta lite. Min duktiga storasyster Donna (1 år äldre än jag) tävlade i lydnad i går. Då fick hon 170.5 poäng och med det fina resultatet så har hon lyckats kvalificera sig för titeln LP1. Ett stort GRATTIS till Donna och min uppfödare Gun.

 

Jag återkommer en annan dag med rapporter hur det går för mina små ute i landet.

 

Kramis

Ofelia och yrvädret Alpina

 
ANNONS
 
Hannah & Tristan

Hannah & Tristan

8 juni 2009 21:14

ååhh så tomt det måste vara..

http://takycard.blogg.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

8 juni 2009 21:51

Men så roligt att en av dom fick stanna. Tror nog att både du och Ofelia får ett kärt jobb framöver. Grattis till Ofelias storasyster, bra jobbat.
pussare

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Totti

8 juni 2009 22:06

Men så trevligt för dig att inte alla for i väg. Det hade nog blivit tomt i huset. En valp går nog an när man har varit van vid en hel skock. Ska genast gå in på din hemsida och se vem som var Alpina.

 
Ingen bild

Helena o Tosca

9 juni 2009 21:16

Kul att ni behöll en liten goding.
Och grattis till din syster, Ofelia!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se