Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

Sommarlovet har börjat

Av Ulrika - 13 juni 2009 15:53

Nu har vi återgått till lite mer vardagliga rutiner. Matte har börjat jobba, snart ska köket återställas. Småmattarna har fått sommarlov så jag och Alpina ska hålla dem igång. Det ska nog inte bli några problem. Det ska bli kul och se vad vi kan hitta på för bus i sommar.

 

Har fått små rapporter från de flesta och allt tycks gå bra. Det gläder mig mycket.

 

Här är några bilder från ett par av dem.

 

Först ut är Lovis. Hon provar sina talanger i spårskogen.

Tänk vilken begåvning!!! Måste vara efter sin pappa.


Sen är det Chippen som så modigt flög till Stockholm. Här biter han pappa Totti i mustaschen.

Puss pappa, vad du smakar gott.


Kramis

Ofelia o Alpina

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena o Tosca

13 juni 2009 18:25

De verkar ju ha potential att utvecklas till trevliga arbetande lagotto!!

 
Ingen bild

Ofelia

18 juni 2009 19:33

Helena o Tosca: JAA, det får vi hoppas. Det vore jätteroligt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se