Direktlänk till inlägg 20 juni 2009

Midsommarafton

Av Ulrika - 20 juni 2009 07:31

Midsommarafton började med att vi gick bort till prästgården där de har traditionell midsommarfirande med dans kring midsommarstången. Vår kvinnliga präst spelade dragspel och några andra spelade fiol och sjöng medan barn och vuxna dansade och hoppade säck. Runt omkring satt familjerna och fikade i gräset. När vi kom dit var det grått och mulet, några regnstänk kom men efter ett tag sprack det upp och blev vackert väder.


Kan man få smaka lite?


Sommarhäslningar

Ofelia o Alpina 
ANNONS
 
Hannah

Hannah

20 juni 2009 09:35

Vilken goding hon är lilla Alpina

http://takycard.blogg.se

 
Tessan med "pälsbollarna"

Tessan med "pälsbollarna"

22 juni 2009 23:52

Oj vilken stilig, söt och jätte go dotter du har Ofelia!! Ge henne en stor puss på pannan...magen...och lite här och där från mig!
Puss på dig oxå naturligtvis!

http://minahundarochjag.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se