Direktlänk till inlägg 3 juli 2009

Datorproblemen är äntligen lösta!

Av Ulrika - 3 juli 2009 11:40

Har haft problem med min dator en längre tid. La in Internet explorer 8 och wips så kunde jag inte lägga in bilder på hemsidan. Innan jag förstod var problemet låg så hade jag lagt ner många timmar vid datorn. Nu har jag dock avinstallerat IE 8 och återgått till IE 7 och nu fungerar bildhanteringen igen och datorn har återigen blivit lite piggare. Skönt! Nu ska det åter igen bli roligt att sätta sig vid datorn. Jag har uppdaterat min hemsida på valparnas sidor med fina bilder. Se www.mattisbackens.se 


Ha det så gott i sommarvärmen

Ulrika
 
ANNONS
 
Tessan med "pälsbollarna"

Tessan med "pälsbollarna"

6 juli 2009 23:09

WOW varit inne på din hemsida och kikat runt! Snacka om du har ett gäng otroligt vackra barn Ofelia! Sen blev jag impad av alla tovade grejjor, är det din matte som gör dom?
Sköt om dig och din unge, hälsa matte!

http://minahundarochjag.blogg.se

 
Ingen bild

Ofelia

9 juli 2009 13:26

Tessan m "pälbollarna": Visst är om fina mina ungar :D

Tovgrejorna gör matte när hon har tid och andan faller på. Det är en hobby till hobbyn säger hon.

Matte hälsar också!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se