Direktlänk till inlägg 16 juli 2009

Alpina på egen tass

Av Ulrika - 16 juli 2009 20:54Mamma Ofelia är i Båstad och lever livets glada dagar. Gräver upp potatis trots att Gamlehusse inhägnat potatislandet med nät. Han borde ha räknat med att en lagotto lätt gräver sig under ett nät. Om han haft en säkerhetszon mellan potatislandet och skyddsstaketet på en så där 5-10 meter så kanske potatisen hade klarat sig.


Här hemma håller jag ställningarna. Busar med katten Smulan och biter Matte i benen. Jag har täffat nya kompisar, Sture en lugn blandrashund som är lika stor som jag, han verkar okej tycker jag. Grannhunden Eddie, han är lite läskigt stor tycker jag men Matte säger att han är snäll och så  Teddy, en ung herre på 10 månader tror jag, han är en King Charles Spaniel. Honom tycker jag mycket om. Hoppas jag träffar honom snart igen.


Tjenixen

Alpina 
ANNONS
 
salma

salma

17 juli 2009 21:08

Du ser ruskigt söt och busig ut.

Kram från tant Salma

http://salma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tessan med "pälsbollarna"

20 juli 2009 00:14

Sötpropp!
Puss på dig lillstumpan!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se