Direktlänk till inlägg 21 juli 2009

Kan du vissla Johanna? Javisst kan jag det!

Av Ulrika - 21 juli 2009 22:40


Eller rättare sagt det kan jag inte. Jag har två lösa tänder i underkäken. Matte ser fram emot att jag ska tappa mina vassa valptänder.


Vi har varit i Båstad ett par dagar. Vi har haft besök där av en barnfamilj. En liten kille på snart 1 år och en stor kille på snart 4 år. Det är spännande med småbarn. Trots att de skrek och tjoade så blev jag inte rädd för dem, jag tyckte de var väldigt spännande. Matte var lite orolig att jag skulle använda mina vassa tänder på barnen och att barnen skulle ta lite hårt i mig så att jag skulle bli rädd, men ingen fara, barn är spännade varelser. Skulle gärna busat mer med lillkillen som skuttade runt på sin rumpa, han var en riktigt kul typ. Så lagom i höjd att det var lätt att pussa på honom.


Barnflickan Alpina

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se