Direktlänk till inlägg 22 juli 2009

En sjöhälsning

Av Ulrika - 22 juli 2009 20:16

Idag har det inte hänt så mycket men häromdagen fick vi en bildhälsning från min söta bror Chippen. Kolla så viktig han ser ut där på båten, med egen flytväst och allt.

Skepp ohoj! Från en salt kille.


Undrar om han får bada mycket? Jag badar mycket, men det gör jag i vattenskålen. Matte pustar och klagar. Hon kan inte fatta hur en valp kan ställa till så mycket jobb när det gick som en dans att ha 7 valpar hemma. Numera ligger en trasa framme vid min skål så att min familj inte jämt och ständigt ska behöva gå med blöta fötter.


Landkrabban Alpina

 
ANNONS
 
Totti

Totti

23 juli 2009 12:53

Söta Alpina, berätta för din matte att ett kännetecken på en äkta lagotto är att den försöker gräva bort allt vatten ur skålen. En lagotto gör allt för att bli så blöt som möjligt. Det är därför jag har en s.k non-spill-skål.

http://www.tottskrutten.bloggagratis.se

 
Tosca

Tosca

23 juli 2009 19:23

Håller med Totti. Du är allt en äkta lagotto. Gräver i vattenskålen! Det gjorde jag med när jag var liten. Det var jättekul.

http://web.comhem.se/~u36973596

 
Laurence

Laurence

6 augusti 2009 23:03

de är verkligen söta Ofelias valpar. Saphira kan tänka sig en som fästeman.

http://saphira

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se