Direktlänk till inlägg 18 augusti 2009

Sixten

Av Ulrika - 18 augusti 2009 14:30


Fick några bilder på Sixten för ett par veckor sedan. Han är som ett smycke där han sitter på trappan.


Här delar han en pinne med en god vän.

 Härliga bilder och så roligt att se att ens barn har det bra.


Alpina ska börja i skolan idag, det är minsann på tiden tycker jag. Hon kan vara lite jobbig. Men jag vill också gå i skolan. Matte har viskat i mitt öra att jag ska få gå en spårkurs som börjar i september. Det är bäst jag tränar upp mig så jag har bra kondition man vet ju aldrig hur långa rundor det kan bli i skogen om Matte råkar gå villse ;o)


Voff

Ofelia


 
ANNONS
 
Ingen bild

Paggio-Totti

19 augusti 2009 21:58

Hej Ofelia! Ledsen att jag inte kunde komma på valpträffen. Tro inte att jag inte ska ta mitt pappa ansvar. Nästa gång hjälper jag till. Jag är faktiskt lite trött på vår son för tillfället. Han är i jobbigaste laget. Har du några goda råd? Ett stort grattis till söta Zigge med familj, vilken kille!
Kram från en utsliten Totti

 
Totti

Totti

20 augusti 2009 11:16

Skönt att Alpina börjar skolan och lär sig lite hyfs. Och kanske hon lär sig skriva så att hon kan hjälpa dig med bloggen.
Och om din matte har lika dåligt lokalsinne som min så kan det vara riskabelt att förlita sig till henne i skogen. Min mattes vänner tjatar på henne att köpa en GPS så att hon inte går vilse om vi ska spåra.

http://www.tottskrutten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ofelia

21 augusti 2009 11:41

Pappa Totti: Jag blir jätteglad om du kommer och hjälper till vid nästa träff, vi kan ju lämna barnen och gå en runda på tu man hand ;o)

Det verkar som vi fått livliga barn! Ibland visar jag mina gnistrande vita tänder när Alpina inte vill ger sig. Ibland hjälper det, ibland får man ryta till också.

Totti: Får hoppas att Alpina kan lärar sig något, hon vill mest leka med syrran Lovikka som också börjat skolan.

Det där med GPS kan kanske bli något att skriva upp på önskelistan till jul om nu Matte envisas med att hon vet vägen/spåret bäst och inte jag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se