Direktlänk till inlägg 26 augusti 2009

Valpkurs

Av Ulrika - 26 augusti 2009 11:30

 Jag får ge Mamma Ofelia en hjälpande tass med bloggen. Jag varit i skolan igen. Det var riktigt roligt.


Först börjar vi med passivitetsövning, lite svårt för en del men jag tycker nog att jag är ganska duktig på det. Titta så nöjd Lillmatte I är!


Lovikka går också i samma skola som jag det är kul!Sen skulle vi köra en övning där alla vi valpar skulle springa lösa och så skulle våra mattar försöka kalla in oss. Vilken kaos det blev till en början, jag hade koll på Lovikka och tänkte att vi skulle leka, men Lovikka fick syn på en Dansk-Svensk gårdshund som hon ville leka med så jag gav upp och hittade min Lillmatte istället. En efter en hittade valparna sina mattar. Sen övade vi kontakt.

 Klart jag kommer Lillamatte, du är ju bäst!

Vad har du i handen?

Jag sitter väl fint nu Lillmatte I?

Mmmmm, belöning på tub, mums vad gott!!!


Jag var nog kurs 1:a i dag, nästan hela tiden, i alla fall om jag själv får säga det.


Toppstudenten

Alpina
 
ANNONS
 
Ingen bild

Lovis

26 augusti 2009 21:41

Hej Alpina!
Vad duktig du är i skolan! Min skola har också startat och jag tycker att det är jätteskoj, så fort jag gör det matte vill får jag godis.. Mums!
Sköt om dig och hälsa mamma!
Kram Lovis

 
Tessan med "pälsbollarna"

Tessan med "pälsbollarna"

27 augusti 2009 16:16

Såå härligt och mysigt ni har det! kurs är alltid bra att gå på! Och vilken debut för Zigge! Kan inte tänka mig annat en att det kommer gå bra för alla små "Ofeliabarn"
Kramis på er!

http://minahundarochjag.blogg.se

 
Ingen bild

Ofelia o Alpina

30 augusti 2009 18:16

Lovis: Visst är det skoj i skolan. Jag håller järnkoll på Lillmatte hela tiden. Mamma Ofelia hälsar tillbaka!

Tessan m pälsbollarna: Precis kurs är alltid bra. Inte utan man är stolt över min son/bror Zigge.

Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se