Direktlänk till inlägg 18 september 2009

Systrarna bus

Av Ulrika - 18 september 2009 15:38

   

Vi har haft besök av Lovikka, med mycket bus och spring. Vilket innebär mycket jord och grus, kvistar och annat som kommer in här hemma.  Matte var och jobbade så hon hade ingen koll, husse var på golfbanan och barnen satt vid datorn så vi kunde härja rätt fritt. Men roligt hade vi! Tungan ute När Matte kom hem så fick vi  lugna oss lite, hon bjöd på vars en tuggpinne.

  

Smakar din likadant som min, undrar Lovikka.


I söndags var vi nere på Lagottopromenaden på Ribban. Där träffade vi nya kompisar.

Jag o Lovikka gnabbas lite om vem som ska bli snygge och tuffe Elvis nya flickvän.


  

Det blev ett litet dopp också. Här är Lovikka o jag tillsammans med vår nya kompis Carisma.


     

Också lite mer bus!


Voff / Alpina

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lovis

19 september 2009 08:30

Så kul ni verkar ha det, där skulle jag gärna varit med och busat!
Ses vi i Hässleholm på lördag?
Lovis

 
Ingen bild

Alpina

19 september 2009 15:57

Lovis: Jajamensan, är du redo? Jag är men frågan är om Matte är det.

 
Ingen bild

Lovis

19 september 2009 19:34

Nej matte tycker nog inte att vi är riktigt redo än.
Hon tycker inte om att jag drar i kopplet men va då ???Det finns ju så mycket som är mer intressant att kolla på än att gå och titta på henne. Jag gillar att nosa, hälsa på andra djur och människor, speciellt barn och det kan väl inte vara fel??
Hoppas att vi kan busa med varandra när vi träffas utan mattar och koppel förståss.
Kram från Lovis

 
Stella och Doris matte Lotta

Stella och Doris matte Lotta

21 september 2009 11:00

Vilken UNDERBAR bild på syrrorna på filten, man blir alldeles varm i hjärtat!

http://blondinstella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se