Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Grävmaskiner uthyres

Av Ulrika - 12 oktober 2009 19:36

Sen med höstgrävningen i trädgården?

 Ännu är det inte försent, jag kan erbjuda hjälp i form av två effektiva och bränslesnåla grävmaskiner med fyrhjulsdrift. Kan utlova att all jord i trädgården kommer vara ordentligt luckrad efter användning av dessa specialmaskiner. Inget kommer stå orört, går även på djupet speciellt i gamla trädgårdsland och i synnerhet i morotsland. Debiterar per timme.

Ta chansen nu!

  

Årets modell av grävmaskinerna.

   

   Något äldre modell men väl inkörd.

 

Trädgårdstrollens AB 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lovis

13 oktober 2009 20:41

Tack för erbjudandet men jag sköter detta själv i min trädgård. Här har jag gått på djupet bland rosenbuskarna. rötter ligger bara och i gräsmatta finns det massor med hålor. Tycker att det verkar som att matte inte bryr sig så mycket längre men hon är lite kinkig när det regnar och jag springer in med smolk under och mellan trampdynorna.

Kul att det går bra med spårträningen, vi kämpar också på. och det verkar som att matte är nöjd med mig eftersom hon ger mig godis var gång jag hittar en pinne som hon slängt i skogen.
Kram från Lovis!

 
Ingen bild

Totti

13 oktober 2009 21:28

Såna söta jordfräsar, ska be matte boka omedelbums!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se