Direktlänk till inlägg 5 januari 2010

Ont i tassen

Av Ulrika - 5 januari 2010 19:05

Vankade till ett vitt Malmö idag. Ååå så härligt. Alpina och jag busade en stund ute i trädgården. Mycket spring och mycket brottning. På eftermiddagen träffade vi Lovikka och så åkte vi iväg till Almåsa där vi får springa lösa och njuta av friheten. Härligt var det. Våra mattar såg tre fantastiska rådjur som sprang över fältet när vi närmade oss ett buskage. Men vi märket inget för vi hundar gick med nosen i backen och tänkte bara på naturgodis. Frusna kaninlortar är helt outstanding, helt fantastiskt goda. Så småningom hittade vi även frusen hästskit, underbara bollar att tugga på.


Våra småmattar var också med och gav sig iväg för att åka pulka. Vi mötte upp dem så småningom när vi gått vår runda. Då passade Alpina och Lovikka på att ta en extra runda. Lovikka kom tillbaka ganska så snart men Alpina dröjde sig borta. Hjälp har hon sprungit bort hann vi tänka men så ropade Lillmatte E att Apina var tillbaka. Men så fick Matte syn på Alpina, hon haltade och blödde. Oj det blödde ganska mycket och Matte kunde konstatera ett skärsår på den stora trampdynan. Tur det var snö och kallt så att såret drog ihop sig. Vid bilen fick Alpina ett provisoriskt tryckförband och när vi kom hem så blev det tvätt av såret och ett lätt förband så att inte smuts och grus kommer in i såret. Stackars stackars Alpina.


       

Tjingeling från sjukstugan

Ofelia o Alpina

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena o Tosca

5 januari 2010 22:04

Ojoj, skada sig när det är så mysigt ute.
Dumma skaren som är orsaken tro?
Krya på din tass, Alpina!

 
Ingen bild

Totti

6 januari 2010 10:55

Aj, aj, stackars liten, vilken otur. Hoppas att det läcker snabbt, så du kan kuta runt igen.

 
Lovis

Lovis

6 januari 2010 19:53

Stackars lillasyster!
Vad var det som gjorde dig illa i tassen?
Hoppas att det inte gör ont och att såret läker snabbt så att du kan busa igen.
Kram Lovis

http://www.tilde-lovis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se