Direktlänk till inlägg 10 januari 2010

Nu ska julen ut...

Av Ulrika - 10 januari 2010 15:16

   Idag har julen slängts ut, Matte och Husse har sprungit fram och tillbaka och plockat och plockat. Sen blev det paus och mamma Ofelia fick en lång härlig runda ute med Matte medan jag fick gå en koppelrunda i trädgården iförd min dumma sko. Åååå vad livet är orättvist! Lillmatte I försökte muntra upp mig med godis i toarullar. Hon är snäll! Sen fortsatte städningen. Den farliga dammsugaren kom fram med den långa långa slangen. Usch den är läskig tycker jag men mamma Ofelia är inte ett dugg rädd av sig. Hon är förste städinspektör. Hon springer framför dammsugaren så Husse blir knäpp på henne. Men det är ju bäst att kolla så han inte slarvar, då blir inte Matte så glad på honom.


Som ni förstår så får jag inte gå några långa rundor ännu med tanke på mitt sår på trampdynan. Risken är stor att det börjar blöda igen och läkningen tar ännu längre tid. Ännu har jag lyckats undvika en krage men Matte hotar mig med en nu för jag har kommit på hur jag ska få av bandaget.


Halta Alpina

 
ANNONS
 
Ingen bild

Margit

17 januari 2010 23:29

Hej Ulrika!
Du har väl sett den nya sortens krage som är uppblåsbar och inte så obehaglig för hunden?

 
Ingen bild

Ulrika

18 januari 2010 10:56

Hej Margit! Nej sådan kragen har jag inte sett. Kanske skulle investera i en krage till nästa gång det behövs. Nu har tack och lov såret läkt för denna gången.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se