Direktlänk till inlägg 18 januari 2010

Besök av Lovikka

Av Ulrika - 18 januari 2010 10:28

I lördags hade vi besök av syrran Lovikka. Det var lika roligt som vanligt. Vi busade och busade.   

  

Visst är det en god leksak att tugga på.

  

Vi kan ha dragkamp om den lite.


  Okej, du vinner din latmask.

Om jag står så här borde de fatta vinken. JAG VILL HA GODIS!


  

Sen fick Lovikka syn på katten Smulan, så vi var tvugna att springa bort och kela lite med henne. Matte säger att hon är världens tåligaste katt. Vi slickar och tuggar på hennes öron och när hon får nog så går hon bara.


Alpina & Ofelia  

 
ANNONS
 
Lovis

Lovis

18 januari 2010 19:56

Så kul ni verkar att ha det.! Synd att vi bor så långt från varandra för dragkamp är jag jätteduktig på och katter dom brukar jag jaga.
Får ni äta godis??? Det får inte vi, matte är såå snål med det och skyller på att det är inte bra för våra tänder.
Kram från Lovis

http://tilde-lovis.se

 
Ingen bild

Ofelia o Alpina

18 januari 2010 20:14

Lovis du skulle också varit här, vilket tjejgäng vi hade varit. Oj så skoj och vilken fart!! På din fråga om godis så är våran Matte lika snål som din, varken bra för tänder eller mage. Hoppas vi ses snart!

Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se