Direktlänk till inlägg 30 januari 2010

Fredericia

Av Ulrika - 30 januari 2010 17:42

  


Idag har vi trotsat snöoväder och begett oss över Öresundsbron och ytterligare två broar för att komma till Fredericia. Men jag tror jag tar det från början... igår kom Helen o Totte från Norrköping och med sig hade de Salmas Mia. Oj vad glad jag blev! De hann knappt innan för dörren förrän Totte blev förvisad till klipprummet och blev putsad och fixad sen var det min tur. Människorna åt lite middag, Alpina gjorde vad hon kunde för att skälla ut Totte men han är en cool kille och lät sig inte bli avskräkt av en fjantig tonårig tjej.  Såsmåningom vad det läggdags och jag passade på och smyga mig in hos våra gäster. Matte försökte kalla på mig men jag valde att ligga hos gästerna för natten. Ett smart drag visade det sig för mitt i natten kunde jag hoppa upp i sängen och fortsätta min goda sömn där. Tack Mia för att jag fick sova hos dig!


Kl 04.30 ringde klockan och upp for gäster och Matte och efter en snabb frukost gav vi oss av mot Danmark. Först ut i ringen var Totte så det gällde att vi var i tid. Vips så hade han bivit bästa hane, ååå vad kul det var. Han fick ett cert och blev därmed Dansk champion. Grattis Totte och Helen! Sen var det min tur. Fick springa lite grann och så klämde o kände domaren på mig, det gick bra och vi kom ut med ett lila band, exellent. De andra tikarna bedömdes och så fick jag in igen och blev bästa tik och då visste Matte inga gränser på hur glad hon var. För då fick jag mitt sista Cacib och nu är jag färdigmeriterad för Internationell Champion. Men det var inte färdigt där för nu skulle Totte och jag springa emot varandra i Bir och Bim. Efter ett varv hade domaren bestämt sig, och idag tyckte han att jag skulle få Bir-rosetten. Vi stannade inte till gruppfinalen pga den dåliga väglaget och hot om mer oväder.


Ja Aplina, än kan Morsan

Ofelia

 
ANNONS
 
Totti

Totti

31 januari 2010 02:07

Oh, grattis!! Vilka fantastiska nyheter. Internationell champion! Det är en morsa att vara stolt över.

http://www.tottskrutten.bloggagratis.se

 
Lovis

Lovis

31 januari 2010 09:09

Oj oj oj vad jag är stolt över min vackra och duktiga mamma.!!! Stor grattis kram från Lovis

http://tilde-lovis.se

 
Ingen bild

Hannah & Tristan

31 januari 2010 09:42

Grattis till finaste Ofelia!

 
Ingen bild

August och matte Helena

31 januari 2010 09:59

Stort Grattis till världens finaste mamma Ofelia !
Nospuss från sonen och kram från matten. Och en grattiskram till hon som höll i snöret också förstås!

 
Ingen bild

Lovikka

31 januari 2010 17:34

Vilken vacker mamma jag har :-). Så fin ska jag också bli när jag blir stor. Grattis, grattis.

Blöta nospussar från Lovikka

 
Ingen bild

Maggan

31 januari 2010 21:10

Vi visste det! Stort grattis till vackra Ofelia och matte Ulrika. Blir det lydnad nu eller...?

Pussar och kramar från lilla Chippen och pappa Totti

 
Ingen bild

Ofelia

1 februari 2010 17:07

Tack snälla vänner för alla gratulationer! Jo nu funderar vi på att bruka allvar med lydnad och spår. Jag får se om jag lyckas få Matte att följa med i svängarna där.

 
Ingen bild

Helena o Tosca

3 februari 2010 20:28

Grattis till er båda.
Och vi röstar verkligen för att ni ska satsa vidare med nya grenar nu!!

 
Zigge

Zigge

4 februari 2010 19:53

Grattis morsan du är bäst...
från "klumpen" Zigge

http://lagotto-zigge.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se