Direktlänk till inlägg 2 februari 2010

Snöstorm

Av Ulrika - 2 februari 2010 19:17

Nu har snöstormen kommit till Skåne. Som vanligt snöar det inte uppifrån och ner utan från sidan. Köksfönstret är igenmurat med snö och bilarna fastnar i drivorna utanför vårt hus. Vår väg är så liten att den inte plogas av kommunen. Trots detta väder kämpade vi oss ut med Matte och Lillmatte. Vi fick ploga oss fram för det var mycket snö överallt. Men det gillar vi hundar. På vissa ställen gick det en bra bit över magen. När vi kom hem var vi inte bruna hundar utan vita små fyrbenta snögubbar. Det blev raka vägen in i duschen för att töa upp snöbollarna. Jag Ofelia går självmant in i duschen, jag vet ju att jag får hjälp där av matte men Alpina ville inte trängas med mig utan helst vänta utanför tills det blev hennes tur men det fick hon inte.


  


Sen gick Alpina och värmde sig i sängen.


Tjingeling

Ofelia & Alpina

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se