Direktlänk till inlägg 11 februari 2010

Golvmopparna är hemma igen.

Av Ulrika - 11 februari 2010 19:26

Vi har varit i Båstad i nästan en hel vecka. Där var massor av snö och Alpina lekte kolmask i snön och gjorde gångar härs och tvärs i trädgården. Gammelmatte och husse sa att de aldrig torkat så mycket golv som de gjort under denna veckan, säkert 20 liter vatten påstod Gammelhusse. Tänk vad bra, nu har de rena golv i alla fall när vi reser ifrån dem.


Skurtrasorna

Ofelia & Alpina 
ANNONS
 
Ingen bild

Titti

11 februari 2010 21:20

Det låter som ni har haft kul!!! Jag tror att "de äldre" också tycker att det är roligt att ha er på besök.

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

11 februari 2010 23:50

Så himla kul du verkar ha haft. Har du kanske träffat Saphira? Hon har sommarhus i Båstad. Ja ibland är olyckan framme, men det går åt rätt håll med Toldo. Tack för eran omtanke
pussar

http://lagottoflickorna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se