Direktlänk till inlägg 12 februari 2010

Snö snö snö...

Av Ulrika - 12 februari 2010 21:58

  


Det är härligt med snö !  


Snömonstret Alpina


 
ANNONS
 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

12 februari 2010 23:40

Jädrans så snygg du är, helt i våran smak. Tycker vi Aldo och Toldo.
Trevlig gosig snöhelg
pussar

http://lagottoflickorna.se

 
Lovis

Lovis

13 februari 2010 14:06

Ja visst är det härligt och det kommer ner mer hela tiden.
Hoppas att vi ses snart.
Snöiga kramar från Lovis

http://tilde-lovis.se

 
Ingen bild

Ulrika Jönsson

28 februari 2010 19:38

Vilken härlig bild! Tänk att ni oxå fått så mycket snö och att det är kvar så länge. Vet inte om du hört men vi är tyvärr hundlösa då vi tvingades avliva Tito 1/12 efter att han fått ett fläskben i matstrupen som fastnat så illa att det inte gick att få bort. Olyckan är fort framme och vi hade maxotur. Vi får se om det bli ren ny hund, jag vill ha en lagotto till men maken är lite svårövertalig. Ha det gott!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se