Direktlänk till inlägg 4 mars 2010

Lite bilder

Av Ulrika - 4 mars 2010 19:46

    


Vem är detta? Jo det är min snygga bror i Stockholm, Chippen! Dessa fina bilder fick Matte med mailen härom dagen, Tack Margareta för dem!


För mig och Ofelia så händer det för tillfället inte så mycket. Men snart har kanske snön töat bort så att vi kan få börja träna lite. Matte säger att vi ska träna att gå fint i kopplet, men det tycker jag verkar vara tråkigt. Som jag ser det så gäller det att upplev så mycket som möjligt under en promenad och då måste man springa på båda sidorna om Matte och helst hinna söka av både framför och bakom också, lite här och lite där. Matte säger att hon känner sig som en seriefigur när hon är ute och går med oss hundar, helt insnärjd i koppel. Hon påstår att det inte ska vara så.Tjenixen

Alpina o Ofelia

 
ANNONS
 
Lovis

Lovis

5 mars 2010 17:47

Jaså du har också kommit på att det är det bästa sättet att gå i koppel. Kanonsäkert för då missar man inte något då har man koll på alla pinnar,pappersbitar, "kvarglömt" bajs och en massa andra häftiga skatter.
Ibland blir matte lite trött på mig och säger LOVIS SIDAN och vet ni vad som händer då jo då kommer Tilde (som får gå utan koppel jätteofta, matte är såå orättvis) springande till mattes vänstra sida och jag låtsas som att det inte gäller mig.
Stå på dig syrran! Vilken snygg brorsa vi har förresten, är det bara jag som blivit så pétite.
Kram från Lovis

http://tilde-lovis.se

 
Ingen bild

Chippen

7 mars 2010 16:33

Nu är jag allt lite mallig, SNYGG, det har aldrig pappa sagt att jag är. Jag tror nog att vi ska träffas lite oftare! Föresten kan vi demonstera mot koppeltvång. Det är orättvist att inte vi får utöva våra hobbys när matte och husse får! Jag kom på en bra ramsa; BAJS ÄR GOTT. VÅTT SOM TORRT! Vad tycker ni om den?
Kram från Chippen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se