Direktlänk till inlägg 21 mars 2010

Malmö Internationella Utställning

Av Ulrika - 21 mars 2010 20:03

Idag var det premiär för Alpina i de lite större sammanhangen. Vi tyckte båda att det var roligt att åka iväg. Matte höll nästan på att glömma fixa mig för utställningen så först igår fick jag en schamponering och sen klipptes jag mer eller mindre i vått tillstånd. Jag lyckades aldrig att bli riktigt torr eftersom regnet öste ner hela dagen. Jaja det är väl inte så noga med mig längre.


Först ut var Alpina och Lovikka i juniorklass. Matte var nervös, domaren verkade vara mycket nogrann och bedömningen tog tid. Vissa hundar mätte han vilket oroade Matte, hon undrade hur vi skulle reagera, och eftersom Alpina är lite större än jag men samtidigt såg hon fram emot att få veta om Alpina var fööör stor. Alpina skötte sig fint och domaren mätte henne och konstaterade att hon var inom ramen, stor men inte för stor.  Skönt! Det var 6 stycken i juniorklassen och efter första kollen så var det bara tre som var kvar som fått 1or i kvalité och blev placerade i konkurrensen. Alpina blev 2a med CK och Lovikka blev 3a med Hp.


      Här står Alpina framför domaren.  


 

Här springer Alpina så att domaren får se hennes fina steg.


     Lovikka o hennes Matte som skötte sig finfint!


Här kommer gänget som blev placerade i juniorklassen.


Sen skulle jag in. Det gick väl ganska bra, fick en fin kritik men blev slagen av två andra snygga brudar och blev 3a med Ck i championklassen.


  

Jag o Matte. 


Då var det dags för bästa tik klass. Matte fortsatte att visa mig och (Salmas) Mia visade Alpina. (Tack för hjälpen , Mia!) Det gick hur bra som helst. Det helt otroliga inträffade, Alpina placerades i den stora konkurrensen på Reservplats (5a) i bästatik. Du är helt fantastisk min lilla dotter! Jag själv blev oplacerad.


  


Men vilken dag det var! Matte super nöjd med dagens resultat, hon var redan nöjd när Alpina och Lovikka fått 1or i kvalitet och att det skulle gå så här bra, det hade hon aldrig vågat drömma om.   Matte hälsar och tackar Lovikkas familj för all hjälp och stöttning under dagen, och Lillmatte E som varit fotograf under dagen.


Stjärnorna från Mattisbacken

Ofelia & Alpina
 
ANNONS
 
Ingen bild

Hannah & Tristan

21 mars 2010 21:46

Vilka tjusiga tjejer! Grattis!

 
Ingen bild

Zigge

22 mars 2010 11:06

Grattis tjejer jag är jättestolt över er.
Zigge :)

 
Lovis

Lovis

22 mars 2010 16:53

Grattis!
Ni är ursnygga och jätteduktiga alla tre.
Kram från Lovis

http://tilde-lovis.se

 
Ingen bild

Totti och Chippen

23 mars 2010 08:51

Vilken debut! Bra jobbat flickor.
Kramar från två stolta killar (pappa och lillebror)

 
Totti

Totti

23 mars 2010 17:27

Jösses, utkonkurrerad av din egen dotter. Klart att du är stolt. Och du har ju redan så många fina priser på hyllan! Grattis båda två!

http://www.tottskrutten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Viggo

24 mars 2010 11:16

Hej på er alla och ett stort grattis till framgångarna i Malmö. Det var en dag att minnas.

 
Ingen bild

Ofelia & Alpina

24 mars 2010 17:08

Tack för alla gratulationer, har inte riktgt fattat ännu vad som hände =o)

 
Helena o Tosca

Helena o Tosca

27 mars 2010 01:42

Grattis, vad skoj. Sådan mor, sådan dotter!

http://blogg.passagen.se/toscafnoska

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se