Direktlänk till inlägg 29 april 2010

Ny klippt!

Av Ulrika - 29 april 2010 20:50

  


I dag har stora saxen varit framme. Matte har klippt mig och i kväll kom Lovikka och blev klippt. Om allt går som det ska så ska vi nämligen åka över sundet tillsammas på lördag och se vad en svensk domare i Danmark kan tycka om oss.


  


Det är Lovikka på båda bilderna strax innan hon ska gå hem.


Tjenixen

Alpina

 
ANNONS
 
Totti

Totti

29 april 2010 21:28

Då får vi önska lycka till! Ta nu danskarna med storm!

http://www.tottskrutten.bloggagratis.se

 
Lovis

Lovis

30 april 2010 10:52

Vad spännande! Vi håller alla våra tummar och tassar för er. Good luck!!!

http://tilde-lovis.se

 
Ingen bild

Hannah & Tristan

30 april 2010 12:03

Vi hållr tummar & tassar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se