Direktlänk till inlägg 30 april 2010

2 av 3 i triatlon

Av Ulrika - 30 april 2010 19:59

Idag fick jag åka med Matte helt själv till Almåsa. Alpina som ska på utställning i morgon och fick inte följa med. Matte ville inte att hon skulle smutsa ner sig i den skånska lerjorden. Vi gick en härlig runda och jag fick fnatt och sprang och sprang , plötsligt kom en hare upp framför mig som jag rusade efter med små fjantiga jaktskall. Men han var för snabb så jag återvände till Matte igen. Sen passerade vi en liten sjö och jag kände för ett dopp. Till min glädje var där ett andpar som jag glatt simmade efter.    Då stönde Matte. Sjön eller dammen var täckt med grön sörja. Ja ni förstår vad som hände när vi kom hem, det blev raka vägen in i duschen så nu är jag krullig och fin i pälsen och luktar gott igen.


Den tredje grenen ska vi träna på längre fram, när Matte fått en cykel.


Trevlig Valborg!

Ofelia 
ANNONS
 
Lovis

Lovis

1 maj 2010 19:44

Häftigt att få lite ensamtid med matte. Du uppför dig jättebra mamsen, klart att du ska jaga och bada när tillfälle ges.
Nu är vi spända på att få höra hur det gått för syrrorna i Danmark.
Kram från LOvis

http://tilde-lovis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se