Direktlänk till inlägg 1 maj 2010

En solskenshistoria mitt i ösregnet

Av Ulrika - 1 maj 2010 21:47

Nu har jag varit utomlands tillsammans med min syrra Lovikka hennes matte och lillmatte, min lillmatte E  och matte förståss. Tidigt på morgonen for vi iväg till Hilleröd i Danmark för att ställas ut. Matte hade räknat ut att vi skulle vara där i god tid så att vi skulle hinna ställa upp tält och titta igenom våra pälsar innan det skulle bli dags för oss. Jo nog var vi i tid alltid. Domaren var inte jättesnabb så det drog ut på tiden. Tur vi hade fått upp tältet för rätt som det regnade så kom det en skur. Det blev en lång väntan innan det blev vår tur. Vi var fyra i vår klass och glädjande nog fick både jag och syrran vars ett Exellent. Toppen! Sen var det bästa tikklass och där slog vi våra konkurrenter igen, jag blev 1a  och fick mitt första cert och Lovikka 2a. Inte klokt alltså! Tänk att vi är så fina. Matte kände att hon inte riktgt fattade hur detta gått till. Sen så fick jag springa tillsammans med en snygg vit hane, Lapinlumon Hilarius, om vem som skulle få den fina röd/gula rosetten. Domaren gjorde det ofattbara, han gav min matte Bir-rosetten. Herregud!  Matte blev helt ställd! Jag blev bäst i rasen!!! Det gjorde ju att vi inte kunde åka hem, jag skulle ju in i stora ringen och representera rasen. I hop med tältet och alla prylar, Lovikkas matte Mia var snäll och stuvade undan prylarna i bilen medan vi andra gick in i utställningshallen för att hitta någon plats där vi kunde sitta tills det var dags igen. Oj vad det tog tid. Nästa gång ska jag med bestämdhet hävda att jag tillhör grupp 1 istället för 8 så jag slipper vänta så länge. Nå väl så var det tid, domaren gick igenom oss ännu en gång och i storaringens första gallring fick jag vara kvar. 6 hundar togs ut och jag var en ibland dem men sen tackade domaren oss, endast 4 hundar placerade sig i gruppen.


Nu är jag helt slut efter denna långa dag så bilderna som Lillmatte E tog idag får jag kolla på i morgon.


Alpina den fina.


 
ANNONS
 
Lovis

Lovis

2 maj 2010 09:11

Grattis!
Så duktiga ni är, ni går verkligen i mammas fotspår.
Kram från syrran

http://tilde-lovis.se

 
Ingen bild

Sofie Glimberg

2 maj 2010 09:48

Grattis till premiären i Danmark och de fin fina placeringarna.

 
Ingen bild

Zigge

2 maj 2010 16:07

Grattis syrrorna ni är supersnygga och duktiga.
Kramizar från broder Zigge

 
Helena o Tosca Tosca

Helena o Tosca Tosca

2 maj 2010 20:23

Det är det vi säger, sådan mor sådan dotter (döttrar).
Jättegrattis!!

http://blogg.passagen.se/toscafnoska

 
Helena o Tosca

Helena o Tosca

2 maj 2010 20:23

Det är det vi säger, sådan mor sådan dotter (döttrar).
Jättegrattis!!

http://blogg.passagen.se/toscafnoska

 
Ingen bild

Hannah & Tristan

2 maj 2010 20:44

Grattis! Vilken succé! :D

 
hundblues

hundblues

2 maj 2010 23:09

Jag har sagt det förut, och jag säger det så gärna igen. Ni är helt makalösa. Grattis.

http://hundblues.blogspot.com

 
Ingen bild

Alpina

6 maj 2010 21:23

Tack Tack! Kan knappt tro att det är sant!

Alpina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se