Direktlänk till inlägg 6 maj 2010

Varning för skryt!

Av Ulrika - 6 maj 2010 14:27

Matte var idag inne och surfade på olika hundsidor och halkade så småningom in på Danska Kennelklubbens sida, där hittade hon följande http://www.hundeweb.dk/dkk/public/openIndex?ARTICLE_ID=59 


Bara svenska hundar representerade som rasvinnare 2010, det är inte illa. Dessutom som ni förstår gjorde ju saken det inte sämre genom att två av hundarna är Mattes. Nu ska man inte glömma att detta är ju efter bara två utställningar så resultatet på listan kommer med all sannolikhet ändras under utställningsåret, men dock. Man måste passa på att glädjas så länge det varar. Livet är för kort för att missa det man kan fira.

Toppen tjejerna 

Ofelia & Alpina

 
ANNONS
 
mia

mia

6 maj 2010 22:20

Snacka om att äga listan. Kram

http://www.kryllans.se

 
Lovis

Lovis

7 maj 2010 15:49

Ni är bara helt otroliga! Grattis!

http://tilde-lovis.se

 
Ingen bild

Pernilla

9 maj 2010 19:44

Trevligt! GRATTIS

 
Ingen bild

Ulrika Jönsson

9 maj 2010 19:44

Snacka om omvänd invassion...skåne invaderar Danmark.....Jättegrattis! KUL!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se