Direktlänk till inlägg 6 juni 2010

Plojtävling med Lillmatte E

Av Ulrika - 6 juni 2010 20:07

Idag har jag varit med Lillmatte E på brukshundsklubben. Hundungdom arrangerar en plojtävling där varje år. Jag och Lillmatte E gick ut som andra ekipage. Vi skulle bland annat promenera över en prasslande pressening, gå slalom mellan pinnar medan Lillmatte balanserade en potatis på en sked utan att tappa den och passera ett fält där det växte köttbullar i marken, dem fick man inte ta och jag var jätteduktig och valde att ha kontakt med Lillmatte hela tiden istället. Det var 27 startande både barn och vuxna från klubben. Jag och Lillmatte E kom på sjätte plats . Vi var båda mycket nöjda med det resultatet och jag vann ett stort ben.


När jag kom hem sprang jag direkt in för att visa Matte men hon var ute i klipprummet och slet med Alpinas päls. När de kom in så stal Alpina mitt fina ben, men det gjorde inget för jag fick ett nytt av Matte.


Ofelia

 
ANNONS
 
Helena o Tosca

Helena o Tosca

7 juni 2010 13:21

Vilken skoj tävling och vad duktiga ni var!!

http://blogg.passagen.se/toscafnoska

 
Lovis

Lovis

7 juni 2010 14:45

OJ OJ Köttbullar är bland det bästa jag vet så det hade jag aldrig klarat, så duktiga ni är och vilken tur att matte hade ett extra ben hemma.

Lovis

http://tilde-lovis.se

 
Ingen bild

Ulrika

7 juni 2010 23:47

Visst var de duktiga! Jag är stolt både över Lillmatte E och Ofelia som klarade tävingen så bra.

Matte Ulrika

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se