Direktlänk till inlägg 8 juni 2010

Nu var det klippt

Av Ulrika - 8 juni 2010 21:04

Idag har det varit full fart i Mattes klippstuga. Först kom en liten kompis till mig och blev klippt. Hon blev jättefin, men oj vad trött hon var på att stå på bordet så när hon väl kom ner på golvet igen blev hon så lycklig. Sen vad det min tur. Matte klippte och klippte och tillslut var hon någerlunda nöjd. Men bara för en stund, för sen släpade hon in mamma Ofelia. Hon fick en kort sommarklippning.


På kvällen fick Matte för sig att hon och jag skulle ut och gå på okänd plats. Vi åkte iväg med bilen och hamnade vid fotbollsplanerna. Där var Mattes tanke att det skulle röra sig mycket folk, komma bollar susande och barn och ungdomar som skrek och tjoade. Men det var helt öde, vi gick en runda där i alla fall och jag lyckades nästan få ta på en död kråka. Tyvärr upptäckte Matte mig i tid. Vi åkte vidare, Matte hade bestämt sig att jag skulle få lite nya miljöer, inte bara de gamla vanliga lugna och trygga så nästa stopp var vid Jägersro. Där gick vi en runda runt tv-huset och sen gick vi längs den trafikerade gatan. Det gick ganska så bra, jag han nämligen tyckt att bussar är stora läskiga monster men här passerade flera stycken utan problem. Matte blev tillslut nöjd och vi åkte hem igen. När vi parkerat kom Matte på att vi kunde ju ha hälsat på hos hästarna när vi ändå var vid Jägersro. Synd att vi missade det för hästar gör ju stora högar av naturgodis har jag hört. Det hade de gärna fått bjuda på, det verkar ju hur gott som helst!


Alpina

 
ANNONS
 
Lovis

Lovis

9 juni 2010 19:38

Hej Alpina!
Då är ni i ordning inför beachen och kan springa runt och styla er, fast mamma börjar kanske bli lite rund om maggen. Matte försöker att klippa mig lite ibland men hon blir aldrig nöjd. En gång sa hon - lilla Lovis du ser ut som en terrier i huvudet.
Ja vadå vad är det för fel på terrier?
Synd att du missade hästhögarna för det är nästan bättre än köttbullar. Du får försöka att få din matte att fatta att du behöver mer miljöträning.
Kram från Lovis

http://tilde-lovis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se