Direktlänk till inlägg 10 juni 2010

Packat inför den långa resan

Av Ulrika - 10 juni 2010 19:56

  I morgon bär det av, Matte och jag ska ta tåget till Stockholm. Jag ska även få åka tunnelbana och rulltrappa men den får jag åka i Mattes famn och sen ska vi prova bussarna också innan vi är framme för att träffa Pappa Totti och min bror Chippen. Det ska bli väldigt spännande att se hur Matte ska klara ryggsäck, bur och mig på tåget, hahaha.


Det är meningen att vi ska fortsätta tillsammans med grabbarna och Margareta till utställningen i Avesta tidigt på lördag morgon. Det ska bli spännande för förhoppningsvis kommer en annan brorsa dit också, August. Det ska bli riktigt riktigt roligt att få träffa honom.


Idag har Matte mest sprungit ivägen och yrat, hon har tjatat hela tiden på mig och Mamma Ofelia att vi inte ska springa ivägen. Men vadå då, vi måste ju se till att hon inte glömmer något. Men nu ska nog allt vara fixat och klart, tror jag... undrar om Matte packade passet? Vi ska ju nästan till Norrland.


Äventyraren

Alpina

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hannah & Tristan

11 juni 2010 22:20

Lycka till i Avesta, vi hade hoppats på att åka dit och titta (och träffa er) men det dök upp lite andra grejer. :P

 
Lovis

Lovis

13 juni 2010 20:06

Hoppas att du lyckades charma domaren du snygga "systera min"
Kram från Lovis

http://tilde-lovis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se