Direktlänk till inlägg 22 juni 2010

Ännu en resa pågång

Av Ulrika - 22 juni 2010 23:01

Denna gången ska de fara till Danmark och få delta i WDS. Matte har packat och packat och Alpina och jag har sprungit ivägen så gott vi kunnat. Men inte har det hjälpt för jag får inte följa med ändå   Det är nog bara för att jag börjar bli lite tjock men Matte säger att det är för att jag ska vara lite rädd om mig och inte utsättas för onödiga smittor nu när jag väntar smått.

  


Det är bara lilla Alpina som ska ut och resa. Det känns skönt att veta att hon reser i gott sällskap, systern Lovikka ska följa med och min kompis Salma och en stillig herre vid namn Totte. Lite avundsjuk blir jag allt.


  


Nåja, jag får hålla ställningarna här hemma. Passa på och mysa lite extra med småmattarna och kolla till katten. Det blir nog ganska bra det med.


Husvakten Ofelia

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hannah & Tristan

23 juni 2010 11:14

Lycka till i danmark :D

 
Ingen bild

Alpina

23 juni 2010 12:14

Tack Hannah & Tristan!

 
Lovis

Lovis

23 juni 2010 17:26

Ska hålla alla tassar jag kan för mina snygga systrar.

http://tilde-lovis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se