Direktlänk till inlägg 1 juli 2010

En solig dag!

Av Ulrika - 1 juli 2010 20:48

Dagarna går och jag blir tjockare och tjockare. Jag vilar mig mycket och vill gärna bli kliad och gosad med, men där emellan tar jag mina rundor i trädgården och vaktar gränsen så att inga obehöriga katter lyckas att ta sig in. Det är ett styvt jobb för här bor såååå måååånga katter. Vissa har en irriterande pingla på sig och de måste bara skällas ut. Alpina hänger med, hon håller på att lära upp sig så att hon kan ta över när jag sedan ligger i valplådan.


Ännu ett glädjebesked nådde oss idag. Lovis blev röntgad för en tid sedan och idag kom svaret. A höfter och armågar ua. Grattis Birgitta och fortsatt lycka till med er träning i skogen, agilitybanan och allt annat ni har för er.


Voff Voff

Ofelia

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se