Direktlänk till inlägg 4 juli 2010

Nattgäster

Av Ulrika - 4 juli 2010 08:42

Vi har haft övernattningsgäster här. Lovikka med Lillmatte R har sovit hos oss. Det har varit så roligt! Vi har busat runt, brottats och jagat katten. Lovikka har badat. Matte hade ställt fram en balja med vatten i den plaskade Lovikka så vattnet blev alldeles brunt sen la hon sig i baljan och njöt.  


Systrarna Bus

Alpina & Lovikka

 
ANNONS
 
Lovis

Lovis

4 juli 2010 20:34

Helt otroligt söta både Lovikka och lillmatte R.
Vår matte köpta en hundpool i fjor och hon säger att det är det dummaste hon gjort. Vi badade och hade kul sedan sprang vi runt i rabatterna och blev leriga. Matte tyckte det var så lagom kul när vi sen sprang in huset. Mee..n hon glömmer fort så i morgon har hon lovat att poolen kommer fram igen.
Kram från Tilde och Lovis

http://tilde-lovis.se

 
Ingen bild

Ofelia

6 juli 2010 11:08

Lovis: Visst är Lovikka o hennes lillmatte R söta ihop! Vilken tur att din Matte glömmer fort så att du och Tilde kan få några härliga poolbad i sommar.

Kramis Ofelia & Alpina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se