Direktlänk till inlägg 6 juli 2010

Ben till en tjockis

Av Ulrika - 6 juli 2010 10:57

Jag blir tjockare för varje dag och Matte säger att hon kan känna att någon finns i min mage och sparkar. Hummm då skulle hon känna hur det känns för mig när den/de sparkar. Eftersom jag är tjock och stinn så tar det luften ur mig ibland.

    

När jag går så vaggar magen fram och tillbaka.


  

Alpina och jag fick vars ett ben idag men Alpina ville helst ha mitt trots att de var likadana. Bäst att hålla hårt i det.


Tunnan Ofelia 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena å snart storebrorsan August

6 juli 2010 12:46

Finaste mammatunnan Ofelia. Det ser ut som det är ett helt gäng med små lagottogrisar i den där magen. Kramar från oss i Bollnäs

 
Ingen bild

Ofelia

8 juli 2010 10:32

Helena å August: Mmm det blir nog ett gäng med småsyskon tll dig. Suck, det är livligt i magen redan...

Kramis Ofelia

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se