Direktlänk till inlägg 8 juli 2010

Trädgårdslandet

Av Ulrika - 8 juli 2010 10:17

Vi har flyttat trädgårdslandet. Jag var med hela vägen och såg till att allt gick rätt till.

  

Den här högen skan ni flytta, se så kom igen nu då...


  

Hit ska det, i med jorden bara! Och så plantera om jordgubbsplantorna. Det blir toppen.


Min mage växer för varje dag, jag glömmer bort mig ibland att jag blivit så stor och osmidig och lyckas då ta mig in i någon vrå om jag inte kan komma ut ifrån. I går hände det igen. Jag var inne på Lillmatte E's rum och skulle undersöka en sak i hörnan men sen när jag skulle gå där ifrån så var det stopp. Sängen och tvn stod ivägen och jag kom varken fram eller tillbaka. Det var vara att erkänna och ropa lite försynt på hjälp. Några ynkliga gnyn och de kom för att befria mig. Tack!


Biggan Ofelia


 
ANNONS
 
Totti

Totti

8 juli 2010 20:46

Stackars dig med tjock mage i sommarvärmen. Annars kunde du ju ha hjälpt till att gräva.

http://www.tottskrutten.bloggagratis.se

 
Busan

Busan

12 juli 2010 23:45

Hör att ni har det jättevarmt. Måste vara jobbigt när man är rund. Själv har jag nu bott hos min nya familj i drykt en vecka. Känns helt ok. Kika in på min blogg. Ha det hälsningar från Busan med familj i Luleå

http://lagotto.hepp.nu

 
Ingen bild

Ofelia

14 juli 2010 21:19

Totti: Om du och jag fått hjälpa till så hade flytten av trädgårdslandet gått riktigt fort!

Busan: Det är varmt här i Skåne kan du tro. Snart har jag nog en hel bunke med små underbara varelser som du.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se