Direktlänk till inlägg 14 juli 2010

Bilder på en tjockis

Av Ulrika - 14 juli 2010 20:59


Jag är så stor att jag täcker nästan hela Alpina. Kolla in min mage, den är enorm!


  


Idag har Matte gjort mig ren och fin. Oj vad motigt det var när hon ville ha fram mig från mitt gömställe under sängen. Det var nästan så att hon fick dra fram mig. Jag såg nog att hon tyckte rätt synd om mig där jag tjock som en padda kom framkrypande. Men sen efter duschen kändes det rätt bra och när Husse skalade morötter så blev det allt fart på mig, då kom jag fram från gömstället i en fart som en kanonkula. Tänk vad olika det kan vara.


Idag med posten kom mitt sista CACIB från Fredericia vilket gör att nu äntligen kan vi skicka in  för att få det internationella championatet godkänt.

  


Kanonkulan    Ofelia

 
ANNONS
 
Busan

Busan

14 juli 2010 22:50

Men oj vad du är tjock! Det måste vara dax snart. Spännande att få se hur mångabebisar du har i magen.

http://lagotto.hepp.nu

 
Ingen bild

Hannah & Tristan

16 juli 2010 09:14

Oj vilken tjockismage :D ska bli spännande att se vad som kommer ut. :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se