Direktlänk till inlägg 21 juli 2010

Låt mig presentera....

Av Ulrika - 21 juli 2010 14:12


  

1an, en kraftig herre.


  

2an, herre nr 2, vägrar ligga stilla för att fotograferas.


  

3an, det tredje underverket, även det en hane


  

4an, damen med humör   


  

5an, snyggingen


  

6an, andra tiken


  

7an, enda bruna hanen i kullen


  

8an, sista hanen, en riktig godning.


Om Matte hade det svårt att se skillnad på många bruna valpar i förra kullen så kan hon konstatera att ljusa valpar inte var lättare. Det börjar förvisso komma fram lite orangatecken som förhoppningsvis kommer underlätta, tills dess har hon märkt mina barn med nagellack på klorna. ( Vilken tur att det finns tonårsdöttrar i huset och ett stort utbud på nagellacks färger)


Alla valpar verkar pigga och allerta, hittar de inte en spene fort nog så beklagar de sig högljutt. De ökar fin i vikt. Allt verkar vara bra i min valplåda. Möjligen skulle man kunna önska sig några grader lägre temeratur, men hur lätt är det att ordna när det är 28 grader ute?


Ofelia

 
ANNONS
 
b

b

21 juli 2010 21:26

Vilka vackra barn du har fått! Grattis!

http://lagotto.hepp.nu

 
Lovis

Lovis

21 juli 2010 22:53

Kul med kort på underverken. Vill gärna leka med dom men de ser lite sköra ut.
Häftigt med nagellack, det behövdes inte när jag föddes.
Kramiz

http://tilde-lovis.se

 
Ingen bild

Helena&August

22 juli 2010 12:12

Ooops! 8 små nya lagottogrisar. Jag vet iallafall 2 st som skulle vilja komma och snosa på dom. August för att kolla in vilka dom är och matte för att känna valplukten.Grattis och kram från oss. lagottogrispussar från brorsan och Viggo.

 
Ingen bild

Ofelia

22 juli 2010 19:56

Tack Busan, visst är de fina allihop.

Lovis, på dig behövde man i alla fall inget nagellack, du syntes lång väg ;o)

Helena o August kan tänka att ni skulle vilja komma och kolla in dem. Jag kan försäkra er att de är underbara och luktar jättegott.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se