Direktlänk till inlägg 26 juli 2010

144 klor klippta

Av Ulrika - 26 juli 2010 22:57


Barnen har fotograferats idag. Inget lätt jobb eftersom de är små pigga figurer som vägrar vara stilla.


1an, en riktig goding

 

2an, försökte krypa ifrån Matte


3an, charmtrollet

 

4an, en liten prinsessa

  prins nr 5

 

6an, fröken sötnos 


7an, Herr trötter, snacka om att kunna koppla av

7an bara sov o sov, knappt Matte ville lägga honom ifrån sig.

 

8an, sist men inte minst.


Alla mina barns klor klipptes idag. Skönt så att de inte kan riva mig på brösten. Matte suckar för det är många klor som ska klippas, hela 144 stycken och då är det bara valparnas, mina och Alpinas tar hon en annan dag.


Eftersom Matte haft mycket att stå i idag så lagade Lillmatte I middag till familjen. Jag var med och kollade nästan hela tiden. Det ingick nämligen morötter på menyn och då vill man ju vara med. Det blev fisk täkt med kokos och lime, en currysås på kokosmjölk, wokade grönsaker och ris. Vilken festmåltid det blev!

    

Mattes middag   


Ofelia

 
ANNONS
 
anna

anna

26 juli 2010 23:23

naaaw!
riktigt söta! :D

http://bieberfever.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Ofelia

26 juli 2010 23:32

Tack Anna!

 
Ingen bild

jsetterwall@hotmail.com

27 juli 2010 17:05

Vilka små godingar!!!

Hälsn.Jeanette o Tom

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se