Direktlänk till inlägg 28 juli 2010

Storasyster Alpina

Av Ulrika - 28 juli 2010 19:58


Idag har jag vågat mig fram och hälsa lite på mina små syskon.


Nja till att börja med så smög jag mig in i valprummet hoppade snabbt upp i mattes säng. Därifrån hade jag utsikt över valplådan.Mamma Ofelia gav alla små mat. Vilket liv de höll innan de alla kopplat upp sig. Sen lät det ändå konstigare, som gnisslande frigolit, när det åt och allas svansar stod rätt ut.Sen vågade jag mig lite närmare, så länge de var tysta vad de ok men när de pep till så tänkte jag att det var bäst att låta dem vara.  Äsch, än så länge får nog mamma sköta dem själv.


    


Söta är de i alla fall. Snart kan jag nog börja leka med dem.


Syrran Alpina

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofie Glimberg

30 juli 2010 22:28

Grattis till en underbar kull, lite sent men det har varit lite semster med vovvarna. Har varit på tryffelsök på gotland. Lycka till med de små liven, om det blir en över får du gärna säga till ;)

 
busan

busan

31 juli 2010 07:47

Snart får du fullr upp Alpina med att fostra alla de små då de börjar röra sig. Vilka juveler! Jättesöta!

http://lagotto.hepp.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se