Alla inlägg under juli 2010

Av Ulrika - 14 juli 2010 20:59


Jag är så stor att jag täcker nästan hela Alpina. Kolla in min mage, den är enorm!


  


Idag har Matte gjort mig ren och fin. Oj vad motigt det var när hon ville ha fram mig från mitt gömställe under sängen. Det var nästan så att hon fick dra fram mig. Jag såg nog att hon tyckte rätt synd om mig där jag tjock som en padda kom framkrypande. Men sen efter duschen kändes det rätt bra och när Husse skalade morötter så blev det allt fart på mig, då kom jag fram från gömstället i en fart som en kanonkula. Tänk vad olika det kan vara.


Idag med posten kom mitt sista CACIB från Fredericia vilket gör att nu äntligen kan vi skicka in  för att få det internationella championatet godkänt.

  


Kanonkulan    Ofelia

ANNONS
Av Ulrika - 8 juli 2010 10:17

Vi har flyttat trädgårdslandet. Jag var med hela vägen och såg till att allt gick rätt till.

  

Den här högen skan ni flytta, se så kom igen nu då...


  

Hit ska det, i med jorden bara! Och så plantera om jordgubbsplantorna. Det blir toppen.


Min mage växer för varje dag, jag glömmer bort mig ibland att jag blivit så stor och osmidig och lyckas då ta mig in i någon vrå om jag inte kan komma ut ifrån. I går hände det igen. Jag var inne på Lillmatte E's rum och skulle undersöka en sak i hörnan men sen när jag skulle gå där ifrån så var det stopp. Sängen och tvn stod ivägen och jag kom varken fram eller tillbaka. Det var vara att erkänna och ropa lite försynt på hjälp. Några ynkliga gnyn och de kom för att befria mig. Tack!


Biggan Ofelia


ANNONS
Av Ulrika - 6 juli 2010 10:57

Jag blir tjockare för varje dag och Matte säger att hon kan känna att någon finns i min mage och sparkar. Hummm då skulle hon känna hur det känns för mig när den/de sparkar. Eftersom jag är tjock och stinn så tar det luften ur mig ibland.

    

När jag går så vaggar magen fram och tillbaka.


  

Alpina och jag fick vars ett ben idag men Alpina ville helst ha mitt trots att de var likadana. Bäst att hålla hårt i det.


Tunnan OfeliaAv Ulrika - 4 juli 2010 08:42

Vi har haft övernattningsgäster här. Lovikka med Lillmatte R har sovit hos oss. Det har varit så roligt! Vi har busat runt, brottats och jagat katten. Lovikka har badat. Matte hade ställt fram en balja med vatten i den plaskade Lovikka så vattnet blev alldeles brunt sen la hon sig i baljan och njöt.  


Systrarna Bus

Alpina & Lovikka

Av Ulrika - 3 juli 2010 21:37

Så har vi varit en runda till "gammelmatte o gammelhusse" i Båstad. Vi har sprungit omkring i deras stora trädgård. Skällt ut sommar gäster som passerat och latat oss i skuggan av träd och buskar. Vi fångade nästan en duva som dristade sig att landa i trädgården och jag stack mig lite på nosen när jag skulle hälsa på en igelkott. Lika gott åt mig tyckte Matte.

    

Jag vi fick en ny leksak av Matte, gissa vem som la beslag på den?! Alpina fick allt snällt vänta på sin tur.  Men så börjde Gammelhusse slamra med grillen och då gller det att prioritera...


  


... Alpina har mer att lära om vad som är viktigt här i livet men hon var mycket nöjd när hon äntligen också fick bita lite i knuten med bollar på. Tyvärr håller inga leksaker så länge hos oss. Bollarna var söndertuggade på nolltid.


Tjenis OfeliaAv Ulrika - 1 juli 2010 20:48

Dagarna går och jag blir tjockare och tjockare. Jag vilar mig mycket och vill gärna bli kliad och gosad med, men där emellan tar jag mina rundor i trädgården och vaktar gränsen så att inga obehöriga katter lyckas att ta sig in. Det är ett styvt jobb för här bor såååå måååånga katter. Vissa har en irriterande pingla på sig och de måste bara skällas ut. Alpina hänger med, hon håller på att lära upp sig så att hon kan ta över när jag sedan ligger i valplådan.


Ännu ett glädjebesked nådde oss idag. Lovis blev röntgad för en tid sedan och idag kom svaret. A höfter och armågar ua. Grattis Birgitta och fortsatt lycka till med er träning i skogen, agilitybanan och allt annat ni har för er.


Voff Voff

Ofelia

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se