Direktlänk till inlägg 21 augusti 2010

Ute i hagen

Av Ulrika - 21 augusti 2010 23:19

Släpp ut oss! Vi vill busa i gräset!

 

Tjenare syrran, ska vi leka?

 

I går var vi ute på gräset en stund liksom vi fick vara idag. Vi busade runt en stund sen somnade vi lite var stans i hagen. Vår "höns" Matte  blev orolig att vi skulle bli kalla. Det är ännu fuktigt i jorden efter de stora skyfallen för några dagar sedan. Så vi åkte in igen på fällen i köket.


  

Alpina leker med en av valparna. Hon är fantastiskt duktig och försiktig med sina små syskon.


Ofelia


 
ANNONS
 
Ingen bild

Farsan Lari

22 augusti 2010 20:40

Fantastiskt vad ni växer. Blev det någon håla i gräsmattan då?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se