Direktlänk till inlägg 14 september 2010

Tizian och Madonna

Av Ulrika - 14 september 2010 20:17

Oj oj oj nu har halva gänget åkt till sina nya familjer.


  

I eftermiddags åkte Tizian till Åhus. Där ska han bli skeppshund till sin nya familj. Skepp ohoj och Lycka till Kjell och Marianne!


  

Ikväll åkte Madonna, men inte så långt hon stannar i Malmö. Lycka till Anna och Ingvar med den lilla tösen.


Undrar om det blir lugnare i valphagen nu eller om det blir mer oroligt när inte hela gänget är samlat?


Vi har fått rapport från både Tilde och Tello. Tilde flyttade hem till en pudel som heter Emma och det verkar som om de kommer bli bra kompisar. Hon har njutit av sin frihet att få springa ut och in i trädgården och upptäcka alla nya saker. Tello stormade in i sitt nya hem och undersökte nyfiket allt, så hittade han en fårskinnsfäll och på den somnade han nöjt. Båda saknade sina syskon under första natten men fann tröst hos sina nya ägare och lyckades somna om. 


Det är skönt att höra hur det går för de små, det uppskattar både Matte, Alpina och jag.


Kramis

Ofelia 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pappa Lari och "farmor"

15 september 2010 21:59

Nu ska vi visserligen ta upp båten för säsongen, men nästa år kanske vi får träffa Tizian på sjön.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se