Direktlänk till inlägg 23 september 2010

Misstaget åtgärdat

Av Ulrika - 23 september 2010 20:52

 

NU är äntligen Mattes miss avhjälpt. Här är Mattis med sin matte Marianne och husse Tony. Matte har grämt sig så att hon missade att fota Mattis och hans nya familja så i dag åkte vi helt enkelt hem till Mattis och hälsade på och fotograferade.


Söta goa lilla Mattis! 

Det var så mysigt att se hur bra han hade det. Tack Marianne och Tony att vi fick komma och hälsa på!


Sen fortsatte vi vår färd mot Båstad. Det blev en härlig eftermiddag med sol och värme. Vi fick besök från Ängelholm.


Ängelholmstjejen Bia.

  Vi busade och sprang i den stora trädgården. Här är Bia och jag (Ofelia)


 

  Bia var en superkompis och vi hade jätteroligt alla tre.


  

På vägen hem så hamnade vi efter en lång tung transport. Det var tunnelborren Åsa från Hallandsåsen som tydligen jobbat färdigt. Vi följde den till E6an men så fort tillfälle gavs körde vi förbi den. Den skulle kämpa sig upp för åsen i ca 2.5 km/h. Vi var nog framme i Malmö innan den hunnit upp för åsen.


Ofelia & Alpina
 
ANNONS
 
busan

busan

2 oktober 2010 21:57

Men vilken uppfödare du är som åker hem till valp köparen o hälsar på! Skulle finnas fler som du, Ulrika!

http://lagotto.hepp.nu

 
Tessan

Tessan

9 november 2010 23:11

Jösses jag blir så valpsjuk när jag tittar in här:) Men oj så svårt jag skulle ha att skiljas från dessa små, och att hitta bra och aktiva hem till dessa lagotto tokar:)! Sköt om er allesammans och ha det gottigt i höst/vintermörkret!

http://minahundarochjag.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se